Jag har glömt mitt lösenord eller användarnamn, hur gör jag?

OBS! Detta gäller bara för er som loggar in direkt i Unikum via start.unikum.net. Vid inloggning från annat håll, vänd er till ansvarig på skolan/kommunen för nytt lösenord.

På Unikums startsida finns en Glömt lösenord-funktion där du kan begära nytt lösenord om du glömt det gamla. Det krävs att du har e-postadress inlagd i Unikum för att det ska fungera.

När du loggar in med ditt tillfälliga lösenord, byt det direkt, läs mer här >>>