Var hittar jag en kontaktlista?

Om du klickar på en avdelning / klass där du är förälder eller elev kommer du direkt till kontaktlistan för avdelningen / klassen.
Är du pedagog på avdelningen / klassen ser du först gruppens startsida som visar vilka barn/elever och pedagoger som finns i gruppen, och får sedan välja Kontaktlista.
Se till att hålla dina egna kontaktuppgifter uppdaterade själv, så är listan alltid aktuell, och listan kan självklart skrivas ut.

Kontaktlista