Vad är min startsida?

När du loggar in i Unikum kommer du till din personliga startsida. Alla har en egen startsida som ser lite olika ut beroende på roll. På startsidan ser du dels dina kontaktuppgifter, din presentation och dels en översikt över det som bedömts viktigt för just dig. Du kan gå vidare till de olika avsnitten genom att klicka på rubrikerna eller ikonerna i överkant på sidan.

Mer om vad de olika rollerna kan se/göra hittar du under här >>>

För en elev i grundskolan ser startsidan ut så här:Startsida

Härifrån kan du också ändra dina personliga inställningar. Via den lilla skiftnyckeln i högerkanten. Läs mer om det under ändra kontaktuppgifter

• Personlig bild som syns på din startsida.
  • Personlig beskrivning.
  • e-postadress.
  • Lösenord (Gäller endast för dig som loggar in direkt i Unikum från start.unikum.net)
  • Välja bakgrundstema (det som syns överst på sidan bakom ikonerna)
  • Kontakt-uppgifter
  • Välja om du vill ha notiser och meddelande via e-post eller ej