Se introduktionsfilm

Filmen visar hur du navigerar och vad samt var du hittar i Unikum

Logga in på Unikums webbtjänst

Logga in genom att gå till start.unikum.net
Du behöver ha fått mail eller lapp med ditt användarnamn och lösenord.

OBS! Många skolor loggar in från skolans eller kommunens startsida - om din skola gör det gäller detta inte dig.

Mer om hur du förbereder inför utvecklingssamtal, ser nuläge och meddelanden från skolan

Det här hittar du på din startsida:

elevensstartsidanya

För att komma till tex. underlag för utvecklingssamtalet, läsa meddelanden eller ta del av lärarnas planering, klickar du på länkarna (texterna) under respektive avsnitt eller navigerar med hjälp av knapparna i överkant på sidan.

Navigering nyaunikum