För alla

Här på hjälpsidorna hittar du en hel del tips och hjälp om hur verktygen används men olika skolor använder dem på olika sätt så be därför ansvarig på skolan informera dig om hur just ditt barns skola använder Unikum.

Se introduktionsfilm om hur och vad du hittar i Unikum

Förskola

Grundskola

Logga in på Unikums webbtjänst:

Logga in genom att gå till start.unikum.net och följ instruktionerna på skärmen.
Du behöver ha fått e-mail eller lapp med ditt användarnamn och lösenord.

OBS! Om din skola eller kommun valt annat inloggningsförfarande tex via skolportal eller kommunens hemsida gäller inte ovanstående. Kontakta ansvarig på skolan eller kommunen för mer information om vad som gäller för just din skola.