Hej och välkommen som ny användare till Unikum! Du kommer snabbt igång med Unikum om du följer våra enkla guider. Det finns olika Kom igång-guider för elever, pedagoger, skolledare, föräldrar och administratörer.

Förskola - se introduktionsfilm

Grundskola - se introduktionsfilm

Logga in på Unikums webbtjänst

Logga in genom att gå till start.unikum.net och följa instruktionerna på skärmen.
Du behöver ha fått mail eller lapp med ditt användarnamn och lösenord.

OBS! Om din skola eller kommun valt annat inloggningsförfarande tex via skolportal eller kommunens hemsida gäller inte ovanstående. Kontakta ansvarig på skolan eller kommunen för mer information om vad som gäller för just din skola.